O My Bag - Bee´s Box Bag Black

O My Bag Amsterdam - Bee´s Box Bag Black


Bee´s Boc Bag on saanut inspiraationsa perinteisestä kameralaukusta, josta se on myös saanut hauskan neliomäisen muotonsa. Laukku on tuotettu ympäristöystävällisestä nahasta, ja saanut seurakseen tyylikkäät messinkiset yksityiskohdat. Laukkuun on helppo pääsy kaksisuuntaisten vetoketjujen avulla ja molemminpuoliset lokerot mahdollistavat tarpeellisten tavaroiden järjestyksessä pysymisen. Hihnaa voi käyttää kaksinkertaisena tai pitkänä. Upea retro-laukku on saanut taitavalla designilla modernin twistin, joka kuitenkin kestää aikaa. Sopii kaikkialle ja monien asusteiden seuraksi.


DETALJIT

Väri musta

Säädettävä, irroitettava olkahihna

Messinkiset metalliosat

Kaksisuuntaiset vetoketjut

Kaksi päälokeroa, isompi ja pienempi

Ulkopuolella avotasku

Molemmissa lokeroissa avosisätaskut

8 korttipaikkaa

Puuvillainen, raidallinen Signature vuori


MITAT

21 x 8 x 15 cm

Säädettävän nahkahihnan pituus: min 23 cm, max 62 cm

Paino: 0,7 kgKLASSINEN NAHKA

Tällä modernin ja klassisen ulkonäön omaavalle nahalle on luonteenomaista kiiltävä pinta, joka kuitenkin samanaikaisesti tuntuu hyvinkin pehmeältä.


YLEINEN NAHAN KUVAUS

O My Bagin käyttämät ensiluokkaiset nahat on parkittu ilman haitallisia kemikaaleja ja synteettisiä pinnoitteita. Luonnonmukaisella nahalla on avoin rakenne, joka tarkoittaa että naarmuja syntyy, samoin kuin värissä sekä nahassa voi olla vaihtelevuutta. Nämä ominaisuudet tekevät tuotteesta uskomattoman uniikin, joka patinoituu kauniisti ikääntyessään.

Osta tämä
  • 199,00 € EUR
  • 0 Jäljellä
100% SSL Secure