O My Bag - Georgia Shopper

O My Bag Amsterdam - Georgia Shopper


Tämä ylellinen, klassinen strombolinahkainen kassi on suunniteltu erityisen käytännölliseksi käyttäjälleen. Laukku on varustettu eko-puuvillaisella bag-in-bag´llä, joka on suljettavissa vetoketjulla. Näin arvokkaat tavarasi pysyvät turvassa. Puuvillaisessa sisäkassissa on pienempiä avoimia taskuja ja iso vetoketjullinen tasku. Puuvillainen sisäkassi on neulottu keskelle, joten molemmilla puolilla on tilaa muille tavaroille kuten läppärille tai kirjalle ja meikkipussille. Käytännöllistä ja kaunista!


DETALJIT


Väri: Stromboli Black

Tarpeeksi iso jopa 15-tuumaiselle kannettavalle tietokoneelle

Eko-puuvillainen sisäkassi (bag-in-bag), jossa kaksi sisätaskua puhelimelle/kynille ja iso vetoketjullinen tasku


MITAT


39 x 10 x 39 cm

Sankojen korkeus 26 cm

PAINO


1.0 kg


STROMBOLINAHKA Tämä luonnollinen nahka on pehmeä, hyvärakenteinen ja erinomaisen napakka. Upea, himmeä kiilto antaa nahalle ylellisen ulkonäön.


YLEINEN NAHAN KUVAUS Ensiluokkainen O My Bag´n valmistuksessaan käyttämä nahka on parkittu ympäristöystävällisesti ilman haitallisia kemikaaleja tai synteettisiä pinnoitteita. Tällä luonnollisella nahalla on avoin rakenne, joka tarkoittaa että naarmuja syntyy ja värissä sekä rakenteessa on epäsäännöllisyyksiä. Nämä ominaisuudet tekevät laukusta uniikin, joka ikääntyy kauniisti ajan saatossa.

Osta tämä
  • 269,00 € EUR
  • 0 Jäljellä
100% SSL Secure