O My Bag - Sofia Black

O My Bag Amsterdam - Sofia Black


Sofia on luonnollinen jatkumo sisarelleen Olivialle. Huoleton ja samalla tyylikäs sekä klassinen Sofia on täydellinen moneen käyttöön! Ota mukaan toimistolle. Vetoketjulliseen Sofiaan mahtuu 13-tuumainen läppäri ja kaikki dokumentit. Ota mukaan viikoloppumatkalle. Kolmessa erillisessä lokerossa kuljetat kaikki tarpeelliset tavarasi hyvässä järjestyksessä. Sofian mukana tulee hihna, jonka toinen puoli on nahkaa ja toinen puoli puuvilla-kanvaasia.

Sofian konjakin väri on ajaton ja aina trendikäs. Sofia mukautuu mielesi mukaan antaen mahdollisuuden käyttää sitä juuri sinulle sopivalla tavalla.


DETALJIT

Väri: musta

Irroitettava ns. kamerahihna, jonka toinen puoli on nahkaa, toinen puoli puuvilla-kanvaasia

Suljetaan vetoketjulla

Yksi iso osasto

Kaksi avointa taskua

Sisällä vetoketjullinen tasku

Messinkiset metalliosat


MITAT L34 x S12 x K36 cm hihnan korkeus laukusta 34 cm

PAINO 0.9 kg


STROMBOLI NAHKA Paksu, mutta taipuisa stromboli nahka on elävä ja lämmin. Nahan luonnollinen rakenne pehmenee ja hennot uurteet korostuvat patinoituessaan ja tekevät siitä käytössä vieläkin upeamman.


NAHKA, yleinen kuvaus Ensiluokkainen O My Bag´n käyttämä nahka on parkittu ympäristöystävällisesti ilman haitallisia kemikaaleja tai synteettisiä pinnoitteita. Tällä luonnollisella nahalla on avoin rakenne, joka tarkoittaa että naarmuja syntyy ja värissä sekä rakenteessa on epäsäännöllisyyksiä. Nämä ominaisuudet tekevät laukusta uniikin, joka ikääntyy kauniisti ajan saatossa.

Osta tämä
  • 269,00 € EUR
  • 0 Jäljellä
100% SSL Secure