O My Bag -Audrey Cognac Checkered

O My Bag Amsterdam - Audrey Cognac


Audreyn minimalistinen ja virtaviivainen design toimii loistavasti vuodenajasta tai tyylistä riippumatta! Tässä upeanahkaisessa olkalaukussa on tilava sisätila, joka on vuorattu puuvillakanvaasilla ja jossa on vetoketjullinen sisätasku. Ulkoreunassa läpän alla on kätevä nahkainen avotasku sekä lisäksi vielä vetoketjullinen sisätasku ja kaksi pientä avotaskua. Leveä puuvillaista hihnaa ja kapea, eleganttia nahkahihnaa voit vaihdella mielesi ja tuulesi mukaan. Audreyn ajaton väritys antaa laukulle kauniin, ylellisen ulkomuodon.


DETALJIT

Väri: Konjakki, puuvillahihna, messinkiset lukot ja soljet

Kaksi säädettävää olkahihnaa

Piilomagneetilukko

Sisäpuolella vuorauksessa vetoketjullinen tasku

O My Bag Signature raidallinen vuoraus

Yksi iso sisätila

Nahkainen avoreunatasku

Sisäpuolella vuorauksessa kaksi pientä avotaskua


MITAT P 27 cm, L 8 cm, K 21 cm

Mustavalkoisen puuvillahihnan max pituus 134 cm, nahkaisen hihnan max pituus 51 cm

Paino 0,70 kg


KLASSINEN NAHKA


Tällä modernin ja klassisen ulkonäön omaavalle nahalle on luonteenomaista kiiltävä pinta, joka kuitenkin samanaikaisesti tuntuu hyvinkin pehmeältä.


YLEINEN NAHAN KUVAUS


O My Bagin käyttämät ensiluokkaiset nahat on parkittu ilman haitallisia kemikaaleja ja synteettisiä pinnoitteita. Luonnonmukaisella nahalla on avoin rakenne, joka tarkoittaa että naarmuja syntyy, samoin kuin värissä sekä nahassa voi olla vaihtelevuutta. Nämä ominaisuudet tekevät tuotteesta uskomattoman uniikin, joka patinoituu kauniisti ikääntyessään.

Osta tämä
  • 239,00 € EUR
  • 0 Jäljellä
100% SSL Secure