O My Bag - Laptop Sleeve 13'

Tätä raidallisesta puuvillasta valmistettua, nahkaisilla yksityiskohdilla koristeltua, kauttaaltaan pehmustettua läppärisuojaa voit käyttää joka päivä ja se mahtuu helposti myös isompaan laukkuun. Tarrakiinnitys takaa koneesi turvallisen pysymisen suojan sisällä.

DETALJIT
Väri: Raitainen musta-valkoinen puuvilla & musta Eco-nahka
Puuvillainen suoja, joka on kauttaaltaa pehmustettu suojaamaan konettasi
Tarra-kiinnitys
Puuvillavuori

13-tuumainen MacBook Air, valmistettu ennen 2016, mahtuu suojan sisälle täydellisesti! Valitettavasti uusin 13-tuumainen MacBook Pro (malli 2016 & 2017) ei täysin sovi suojan sisään.

MITAT
37 x 1 x 25 cm

PAINO
0.1 kg

ORGAANINEN PUUVILLA-KANVAASI
O My Bagin käyttämä kanvaasi on GOTS sertifioitua puuvillaa. GOTS sertifioitu puuvilla on orgaanista puuvillaa, joka on kasvatettu ilman vahingollisia torjunta-aineita.

HUNTER NAHKA
Jykevä HUNTER nahka tuntuu ja näyttää vintagelta jo uutena. Nahka patinoituu ja paranee käytössä sekä muuttuu pehmeämmäksi. Pinta saa kivan kiillon ja väri syvenee kauniisti.

YLEINEN NAHAN KUVAUS
Ensiluokainen O My Bagin käyttämä nahka on parkittu ympäristöystävällisesti ilman haitallisia kemikaaleja tai synteettisiä pinnoitteita. Tällä luonnollisella nahalla on avoin rakenne, joka tarkoittaa että naarmuja syntyy ja värissä sekä rakenteessa on epäsäännöllisyyksiä. Nämä ominaisuudet tekevät laukusta uniikin, joka ikääntyy kauniisti ajan saatossa.

Osta tämä
  • 30,00 € EUR
  • 3 Jäljellä
100% SSL Secure