O My Bag - Sofia Cognac

O My Bag Amsterdam - Sofia Cognac


Sofia on luonnollinen jatkumo sisarelleen Olivialle. Huoleton ja samalla tyylikäs sekä klassinen Sofia on täydellinen moneen käyttöön!
Ota mukaan toimistolle. Vetoketjulliseen Sofiaan mahtuu 13-tuumainen läppäri ja kaikki dokumentit. Ota mukaan viikoloppumatkalle. Kolmessa erillisessä lokerossa kuljetat kaikki tarpeelliset tavarasi hyvässä järjestyksessä. Sofian mukana tulee hihna, jonka toinen puoli on nahkaa ja toinen puoli puuvilla-kanvaasia.

Sofian konjakin väri on ajaton ja aina trendikäs. Sofia mukautuu mielesi mukaan antaen mahdollisuuden käyttää sitä juuri sinulle sopivalla tavalla.

DETALJIT
Väri: konjakki
Irroitettava ns. kamerahihna, jonka toinen puoli on nahkaa, toinen puoli puuvilla-kanvaasia
Suljetaan vetoketjulla
Yksi iso osasto
Kaksi avointa taskua
Sisällä vetoketjullinen tasku
Messinkiset metalliosat

MITAT
L34 x S12 x K36 cm
hihnan korkeus laukusta 34 cm

PAINO
0.9 kg


STROMBOLI NAHKA
Paksu, mutta taipuisa stromboli nahka on elävä ja lämmin. Nahan luonnollinen rakenne pehmenee ja hennot uurteet korostuvat patinoituessaan ja tekevät siitä käytössä vieläkin upeamman.

NAHKA, yleinen kuvaus
Ensiluokkainen O My Bag´n käyttämä nahka on parkittu ympäristöystävällisesti ilman haitallisia kemikaaleja tai synteettisiä pinnoitteita. Tällä luonnollisella nahalla on avoin rakenne, joka tarkoittaa että naarmuja syntyy ja värissä sekä rakenteessa on epäsäännöllisyyksiä. Nämä ominaisuudet tekevät laukusta uniikin, joka ikääntyy kauniisti ajan saatossa.

Osta tämä
  • 269,00 € EUR
  • 0 Jäljellä
100% SSL Secure