Roka Backpack Yellow Medium

Roka - Backpack Yellow Medium

Make a Statement. Make a Difference.

Roka sporttinen, hurmaava vegaanireppu on täydellinen reppu päiväkäyttöön, jopa useamman päivän tarpeisiin. Reppu on tilavuudeltaan 14 l, ja siihen mahtuu jo paljon tavaraa. Voit käyttää laukkua selkäreppuna tai kahvoista kantamalla. Reilu vetoketjut antavat repullesi särmää ja pitävät tavarasi suojassa. Ulkopuolella oleva etutaskussa ja sisätaskuissa säilytät pikkutavarat helposti saatavilla
Väri: keltainen, harmaa
Koko: Koko 40cm x 30cm x 12cm
Tilavuus 14 l
Vetoketjullinen etutasku
Vetoketjullinen sisätasku
Pehmustettu suoja max 15´ kannettavalle tietokoneelle
Suljetaan vetoketjulla
Valmistettu 12-15 mereen päätyneestä kierrätetystä muovipullosta.
Vegaani
Design: Roka laukuissa tyyli on yksinkertainen ja helppo, isoin fokus on toiminallisuudessa. Laaja värikirjo mahdollistaa oman tyylisi toteutumisen.
Perusmateriaali: Kosteussuojattu, hyvin kestävä, pehmustettu kanvaasi suojaa pohjavahingoilta ja antaa tarvittavaa tukea repullesi.
Ulkomateriaali: Roka laukut on suunniteltu kevyiksi ja kestäviksi. Ulkomateriaali on kolmikerroksista, säänkestävää matta-nylonia. Tukevat vetoketjut ovat helppokäyttöiset ja tarjoavat erinomaisen suojan tavaroillesi.
Hihnat: Puuvillapunos hihnat on suunniteltu mukailemaan vartaloasi maksimaalisella mukavuudella. Laukun uniikki “V-Factor” designja säädettävyys on ideaali tapa kantaa reppua selässä. Kaksi kantohihnaa antavat myös mahdollisuuden kantaa reppua tavallisen laukun tapaan.
Maapallon auttaminen: 100 miljoonaa muovipulloa käytettään ympäri maailmaa joka päivä. 80% niistä ei kierrätetä lainkaan ja pullot päätyvät luontoon maalle tai mereen. Roka on ottanut haasteen vastaan ja alkanut valmistaa valikoimaa laukkuja kierrätysmuovipulloista, tarkoituksena autaa osaltaan tehostamaan kierrätystä sekä suojella maailman meriä ja meren asukkeja.
Kierrätysmateriaali: PET materiaalia (polyethylene terephthalate, raaka-petroolipohjainen materiaali) käytetään maailmanlaajuisesti muovipullo- ja ruokapakkausmateriaalina. Roka käyttää kierrätettyä PET (or rPET) ympäristöystävällisesti valmistetuissa laukuissaan antaen uuden elämän ei-biohajoavalle materiaalille, joka muutoin päätyisi maailman meriin ja muualle luontoon.
Vähemmän päästöjä, vähemmän jätettä: Roka pyrkii vähentämään päästöjä myös uusin tuotantometodein, joka mahdollistaa 85% pienemmän energiankäytön, 80% pienemmän vedenkäytön ja 65% vähemmät päästöt perinteisiin menetelmiin verrattuina.
Osta tämä
  • 89,95 € EUR
  • 0 Jäljellä
100% SSL Secure