Roka Carnaby Wallet Marine

Roka Carnaby Wallet Marine

This little wallet makes a big difference.

Carnaby on loistava lisä mihin tahansa Roka reppuun. Säilytä arvortavarasti trendikkäimmällä mahdollisella tavalla tässä täydellisessä vegaanisessa lompakossa.

Suunniteltu pitämään käteisesi, korttisi ja muut arvokkaat asiasi täydellisessä järjestyksessä. Lompakossa on kolme lokeroa, kaikki yhden turvavetoketjun takana. Monipuolinen, kestävä ja tehty paksusta kanvaasin-tyyppisestä materiaalista. Tämä pieni lompakko sopii jokaiseen tarpeeseen, matkustamisesta jokapäiväiseen käyttöön. Voit säilyttää siinä kaiken, jota tarvitset nopeasti.


Väri: sininen

Mitat: 14 x 9,5 x 5 cm

Kolme lokeroa/korttipaikkaa

Design: Roka tuotteissa tyyli on yksinkertainen ja helppo, isoin fokus on toiminallisuudessa. Laaja värikirjo mahdollistaa oman tyylisi toteutumisen.
Perusmateriaali: Kosteussuojattu, hyvin kestävä, pehmustettu kanvaasi.
Ulkomateriaali: Roka tuotteet on suunniteltu kevyiksi ja kestäviksi. Ulkomateriaali on kolmikerroksista, säänkestävää matta-nylonia. Tukevat vetoketjut ovat helppokäyttöiset ja tarjoavat erinomaisen suojan tavaroillesi.

Maapallon auttaminen: 100 miljoonaa muovipulloa käytettään ympäri maailmaa joka päivä. 80% niistä ei kierrätetä lainkaan ja pullot päätyvät luontoon maalle tai mereen. Roka on ottanut haasteen vastaan ja alkanut valmistaa valikoimaa laukkuja kierrätysmuovipulloista, tarkoituksena autaa osaltaan tehostamaan kierrätystä sekä suojella maailman meriä ja meren asukkeja.
Kierrätysmateriaali: PET materiaalia (polyethylene terephthalate, raaka-petroolipohjainen materiaali) käytetään maailmanlaajuisesti muovipullo- ja ruokapakkausmateriaalina. Roka käyttää kierrätettyä PET (or rPET) ympäristöystävällisesti valmistetuissa laukuissaan antaen uuden elämän ei-biohajoavalle materiaalille, joka muutoin päätyisi maailman meriin ja muualle luontoon.
Vähemmän päästöjä, vähemmän jätettä: Roka pyrkii vähentämään päästöjä myös uusin tuotantometodein, joka mahdollistaa 85% pienemmän energiankäytön, 80% pienemmän vedenkäytön ja 65% vähemmät päästöt perinteisiin menetelmiin verrattuina.
Osta tämä
  • 29,95 € EUR
  • 0 Jäljellä
100% SSL Secure